Torp Idrætsforening

TRENING - TRIVSEL - TILHØRIGHET

Fotballgruppa

Alt av kamper, resultater og kontaktpersoner til ulike lagene finner på fotball.no. Ta gjerne direkte kontakt med kontakperson for de ulike lagene dersom det er spillere som vil være med i Torp. Nedenfor ligger også en oversikt på hvem som trener når og våre hjemmekamper på Sportsplassen. Håper å se dere der!

Til høsten kommer virkelige høydepunktet tilbake med KIWI-BAMA fotballcup 19. til 21. oktober. Denne cupen vil samle over 170 lag til fotball og glede på Torp. Håper å se dere som tilskuere eller medhjelpere på våre cuper. 

Fotballgruppens ønsker at alle som har lyst skal kunne være med å sparke fotball hos oss. Fotball har en fantastisk evne til å samle folk på tvers av skillelinjer som ellers kan virke som uoverkommelige kløfter. Det er utvilsomt en av de grunnleggende årsakene til at fotball er verdens største idrett! Fotballen skal preges av respekt og likeverd og skape trivsel og glede for alle som deltar. Gode holdninger og god fremtreden oppnås gjennom utdanning og eksempelets makt. Vi jobber med dette i Torp samt at det er viktig for oss at prisen for å sparke ikke blir for høy. Dugnadsinnsats fra foreldre og frivillige er helt avgjørende for å oppnå dette. I Torp er vi heldig som har veldig mange foreldre som stiller opp på dugnader og bidrar rundt lagene våre som trenere og tillitsvalgte. Dette arbeidet er meget viktig og vi er takknemlig overfor for alle som bidrar. Tusen takk!

Vi har også en Facebookside Torp IF - fotball, følg oss gjerne her!